Oululaisena ravintolana puhtaus ja pohjoisuus ovat meille kunnia-asioita. Listoiltamme löydät runsaasti paikallisista aineksista ja kauden raaka-aineista valmistettua lähiruokaa, mutta myös makuja muualta. Puistolasta voit varata käyttöösi pöydän lounaalle, päivälliselle, illalliselle.


Seurueille jotka haluavat rauhallista ja tunnelmallista yksityistä tilaa, suosittelemme viinikellarikabinettiamme, klikkaamalla tästä pääset katsomaan kabinettiin tarjoilemaamme kabinettimenua sekä varausehtoa:   

Tilavaraukset

Samalle päivälle varaukset pyydämme tekemään suoraan puhelimitse: p. 020 792 8210. Serviisin aikana meillä on ruuhkaista joten pahoittelemme jos emme heti vastaa puhelimeen. 

Huomaa että varausjärjestelmämme EI OLE ON LINE- järjestelmä. "Vapaat" varausajat ovat suuntaa-antavia ja mikäli juuri siihen aikaan ei ole vapata pöytää johon olet toiveesi laittanut, ehdotamme lähinnä olevaa vapaata aikaa!

VINKKI: Mikäli kalenterista ei löydy varausaikoja, saattaa silti olla tilanteiden vaihteluita jotka mahdollistavat varauksen.
Serviisin aikana meillä on ruuhkaista joten pahoittelemme jos emme vastaa puhelimeen, joten laitathan sähköpostilla tiedustelua!

Isommille seurueille 6 henkilöstä ylöspäin suosittelemme että laitatte suoraan sähköpostilla varaustiedustelua/pyynnön! Varausjärjestelmä voi näyttää täyttä mutta voi olla että kellarikerroksen kellarisaliin on mahdollista saada varaus, kysy!
Laita kysely ensisijaisesti sähköpostilla: info@ravintolapuistola.fi
**** 
Äitienpäivän Juhlabrunssi nyt varattavissa su 12.5.
***
Varaukset
 
Ensimmäinen kattaus kolmessa sisään tulossa 10:45/11/11:15
Toinen kattaus kolmessa sisään tulossa: 13/13:15/13:30
Kolmas kattau kolmessa sisään tulossa: klo 15:15/15:30/15:45 
***

Vappubrunssi ke 1.5. klo 11-17:30

Katutason kakki kattaukset ovat täynnä!

Kellarikerroksen kellarisalissa on vielä muutama pöytä vapaana
klo 14/14:15/15  kattauksissa.
Laita tiedustelua sähköpostilla!
***

Äitienpäivän ja vappuvarauksille, lisätietokohdassa pyydämme seuraavat tiedot:
Pääruokavalinta: kala tai liha tai kasvis, myös lapsilta ja lasten iät! Mahdolliset allergiat. Mikäli juuri toivomaasi ajankohtaa ei ole vapaata pöytää enää, ehdotamme lähinnä olevaa vapaata ajankohtaa!

Huomioithan, että pöytä on käytössäsi maksimissaan valitun varausajan.

Henkilömäärän pienentyessä, pyydämme ensi tilassa siitä tiedon ravintolalle!Tilaan Puistolan uutiskirjeen

Puhelimella
Sähköpostilla


Vahvistamme varauksen Teille
vielä erikseen!