Tilaus- ja toimitusehdot

1. Johdanto

Kiitos, että valitsit verkkokauppamme lahjakortin ostoon. Haluamme varmistaa, että olet tietoinen peruutus- ja palautuskäytännöistämme. Näiden ohjeiden avulla voit perehtyä peruutusehtoihin ja ymmärtää oikeutesi lahjakortin hankinnan osalta.

2. Peruutusoikeus

Lahjakorttien peruutusoikeus riippuu siitä, onko kyseessä digitaalinen vai fyysinen lahjakortti. Alla on esitetty eri tilanteet ja niihin liittyvät ehdot:

2.1. Digitaaliset Lahjakortit
Peruutusoikeus: Digitaalisilla lahjakorteilla ei ole peruutusoikeutta, koska ne toimitetaan sähköisesti ja ovat heti käytettävissä.
Poikkeukset: Jos digitaalinen lahjakortti ei ole vielä aktivoitu tai käytetty, ota yhteyttä asiakaspalveluumme mahdollisimman pian, niin tarkistamme mahdollisuudet peruutukseen tapauskohtaisesti.

2.2. Fyysiset Lahjakortit
Peruutusoikeus: Fyysisillä lahjakorteilla on peruutusoikeus 14 päivän ajan ostopäivästä, edellyttäen että lahjakortti on käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossa.
Palautusprosessi: Jos haluat peruuttaa fyysisen lahjakortin oston, palauta käyttämätön lahjakortti alkuperäisessä pakkauksessa osoitteeseemme. Liitä mukaan tilausvahvistus ja yhteystietosi.

3. Palautusohjeet

Seuraa alla olevia ohjeita peruuttaaksesi lahjakortin hankinnan:
1. Ota yhteyttä : Ilmoita meille halustasi peruuttaa lahjakortin hankinta sähköpostitse tai puhelimitse. Kerro tilausnumerosi ja muut olennaiset tiedot.
2. Pakkaa lahjakortti: Jos kyseessä on fyysinen lahjakortti, varmista että se on alkuperäisessä kunnossa ja pakattuna asianmukaisesti.
3. Palauta lahjakortti: Lähetä lahjakortti palautusosoitteeseemme. Suosittelemme käyttämään seurantakoodia sisältävää postituspalvelua.
4. Käsittely: Kun olemme vastaanottaneet ja tarkistaneet palautetun lahjakortin, käsittelemme hyvityksen alkuperäiselle maksutavallesi. Tämä voi kestää 5–10 arkipäivää.

4. Erityistapaukset

Jos lahjakortti on virheellinen tai et vastoin odotuksia saanut sitä, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme. Selvitetään tilanne ja tarjotaan ratkaisu, joka voi olla hyvitys, vaihto tai uusi lahjakortti.

5. Yhteystiedot

Asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan sinua. Ota yhteyttä:
Sähköposti: info@ravintolapuistola.fi
Puhelin: 0207928210
Osoite: Ravintola Puistola. Pakkahuoneenkatu 15, 90100 Oulu

Kiitos, että valitsit verkkokauppamme lahjakortin ostoon. Toivomme, että peruutusohjeemme ovat selkeät ja auttavat sinua tarvittaessa. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua, niin ota yhteyttä meihin.